Autodesk Inventor

 

 

3D CAD software voor productontwikkeling

Inventor® 3D CAD-software biedt een eenvoudig te gebruiken toolset voor 3D ontwerpen in de werktuigbouwkunde en productontwikkeling. Hiermee kunt U 3D modelleren, diverse documentatie maken en productsimulaties doen. Dankzij Digital Prototyping (Engels) met Inventor kunt u uw producten ontwerpen en valideren voordat ze gebouwd worden om zo betere producten te leveren, ontwikkelkosten te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.

Autodesk PD&M Collection

Inventor wordt geleverd in combinatie met de Autodesk Collectie voor Productontwerp. Een collectie bevat een complete set tools voor alle fases in het ontwerpproces.

Ontwerp en Engineering

Een branchecollectie ofwel een industry collection biedt veel waarde voor een aantrekkelijke prijs. Als je gebruik wilt maken van meer softwarepakketten van Autodesk is een branchecollectie de perfecte oplossing. Een industrie collectie is namelijk vaak goedkoper dan twee losse producten zoals Inventor en AutoCAD!

Autodesk PD&M Collection

De Collectie voor Productontwerp vervangt de Autodesk Product Design Suite en de Autodesk Factory Design Suite en zorgt hiermee voor een erg gunstig pakket. Vanaf 1 augustus zijn de Autodesk Product Design Suites en de Autodesk Factory Design Suites vervangen door de Collectie voor Productontwerp en het is dus niet meer mogelijk om Autodesk Suites te bestellen. Als je nog gebruik maakt van een actief abonnement of subscription op een Product Design Suite of een Factory Design Suite, dan is het nog mogelijk om deze zo lang als je wilt te behouden. Het wordt echter ook nog mogelijk om deze om te zetten naar een Collectie voor Productontwerp, dit heeft namelijk veel voordelen!

Voordelen collecties

De branchecollecties oftwel de industry collections zijn vereenvoudigd doordat er één compleet pakket per branche aangeboden wordt. Er hoeft dus geen keuze gemaakt te worden tussen bijvoorbeeld de Product Design Suite Premium of de Product Design Suite Ultimate, de Factory Design Suite Standard, de Factory Design Suite Premium of de Factory Design Suite Ultimate. Indien gewenst kan losse software nog naast een collectie aangeschaft worden.

Andere voordelen van de collectie voor Productontwerp ten opzichte van de Product Design Suites en de Factory Design Suites zijn:

  • Meer waarde en software voor je geld
  • Altijd toegang tot de laatse, nieuwste en beste softwareversies en upgrades
  • Flexibele abonnementen mogelijk (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of meerjarig)
  • Kies voor versies voor één gebruiker (single-user-licentie) of voor meerdere gebruikers (multi user-licentie)
  • Wereldwijde toegang tot cloudservices
  • Nog meer voordelen zoals het recht op eerdere versies zoals AutoCAD 2015 of Revit 2016
Autodesk PD&M bevat o.a.:

Inclusief cloudservice:

Autodesk 360

De Autodesk Cloud bevat extra tools welke de mogelijkheden van de Inventor software nog verder uitbreiden en wereldwijde toegang tot uw data geeft. Deze zogenaamde Autodesk 360 functionaliteiten zitten in de suites geïntegreerd.

Autodesk Vault

Autodesk Vault is databeheersoftware, welke wordt meegeleverd met de CAD applicaties en deze is volledig geïntegreerd in de software. Met Vault kunt u uw data beter beheren en krijgt u inzicht in versies en wijzigingen, kunt u revisiebeheer doen en koppelingen maken naar erp software.


Deel deze pagina