Inventor Ask The Expert Day februari 2017

 

 

Een succes

Op woensdag 8 februari was het Training Center van ICN Solutions in 's-Hertogenbosch wederom het decor voor de Ask The Expert Day: hét netwerkevent voor gebruikers van Autodesk Inventor. Tijdens een ochtend- en een middagsessie zaten de specialisten van ICN Solutions klaar om vragen van werktuigbouwkundige professionals te beantwoorden.

Sheet Metal

De deelnemers maakten volop gebruik van de gelegenheid om specifieke vragen te stellen over bepaalde functionaliteiten binnen Autodesk Inventor. Er was met name veel aandacht voor de module Sheet Metal, speciaal ontwikkeld voor het werken met plaatwerk en plaatuitslagen. Veel belangstelling was er ook voor Autodesk Vault, dé veilige centrale verzamelplaats voor professioneel gegevensbeheer van ontwerpdata.

CreateForce

De deelnemers aan de Ask The Expert Day kregen ook een introductie over CreateForce, de volledig in eigen beheer ontwikkelde Autodesk Inventor-applicatie van ICN Solutions. De aanwezigen waren onder de indruk van de vele handige tools die CreateForce bevat om het standaard modelleerwerk te automatiseren en te vereenvoudigen.

Netwerklunch

Om de aanwezigen kennis met elkaar te laten maken, stond een gezamenlijke netwerklunch op het programma. De deelnemers waren vol lof over de sfeervolle ambiance, waarbij zakelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid hand in hand gingen.

ATE 8 2 2017

Al met al kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde Ask The Expert Day. Wij hopen u weer te mogen verwelkomen bij de volgende Ask The Expert Day in het najaar van 2017!

 

 


Deel deze pagina